Communicatieadvies voor social profit

Ontdek welke communicatie bij je organisatie past...
zodat je communicatie geen extra taak wordt,
maar bijdraagt aan je dagelijkse werking en organisatiedoelstellingen.STAP 1: Denk onder begeleiding naSTAP 2: Optimaliseer je communicatie…

… met je doelgroepen, stakeholders, leden, achterban, subsidiegevers en niet-vakgenoten.


Voor hen deed ik procesbegeleiding op maat:

Bruno Vanobbergen, Kinderrechtencommissaris

Kinderrechtencommissariaat


Ons denken op zijn kop zonder nuance te verliezen

Met het Kinderrechtencommissariaat vroegen wij Ann om de format van onze beleidsadviezen te herdenken. Ann zette ons denken op zijn kop zonder daarbij de essentie en de nuance van ons advieswerk uit het oog te verliezen.

Door de ernst waarmee ze deze opdracht aanpakte en de expertise die ze keer op keer met ons deelde was het bijzonder prettig samenwerken met haar.

Francis Vaningelgem - Ruimtelijk planner / Sociaal en Cultureel Agoog

Kind & Samenleving


Haar aanpak en visie heeft onze communicatie veel verbeterd.

We hebben bij Ann de vormingscursus schrijven voor een breed publiek gevolgd. Tijdens deze cursus kregen we verschillende handvaten en oplossingen aangereikt.

Wij schrijven vaak beleidsvoorbereidende artikels, studies en onderzoeken. De moeilijkheid hierbij is om deze teksten ook te vertalen naar een breed publiek. Ann heeft ons aan de hand van zeer praktisch gerichte vormingsmomenten aan het werk en het nadenken gezet. Waardoor we haar kennis nu ook implementeren in onze huidige werking.

Daarnaast heeft Ann ook bij Kind & Samenleving gewerkt. Samen hebben we rond volgende thema's gewerkt: Hoe kunnen we onze doelgroepen beter bepalen en bereiken? Hoe kan de website en e-zine toegankelijker en aantrekkelijker gemaakt? Hoe schijven we betere teksten?....

Haar aanpak en visie heeft onze communicatie bij Kind & Samenleving alleszins veel verbeterd.