Mijn boek

SCHRIJVEN MET IMPACT

Bereik als onderzoeker,
expert of adviseur
lezers buiten je vakgebied

25,99 euro

10% korting met de code 'Schrijfimpact'
alleen op webshop Lannoo en Academia Press t.e.m. 30/6/2023

Aanbevelingen

Ann Van der Auweraert

onderzoeker en senior beleidsadviseur onderzoek, Avans Hogeschool, Breda


Een bevlogen geschreven en inspirerend boek Schrijven met impact staat bol van de schrijftips en is doorspekt met authentieke praktijkvoorbeelden. Het illustreert de kracht van storytelling, anekdotes, metaforen en getuigenissen. Absoluut een aanrader voor elke onderzoeker en expert die een breed publiek wil aanspreken.

Pieter Van Dooren

redacteur wetenschap bij De Standaard


Ik kan het zelf niet beter zeggen. Met sprekende voorbeelden en een stap voor stap handleiding. Hier heeft een mens wat aan.

Jim Jansen

hoofdredacteur van New Scientist en coördinator wetenschap bij Het Parool


Een boek dat iedere onderzoeker in zijn kast zou moeten hebben staan. Ann De Ron kan als geen ander abstract onderzoek vertalen naar concrete voorbeelden waardoor resultaten van onderzoek voor een grote groep beschikbaar worden. Dit helder geschreven handboek biedt houvast voor zowel de jonge promovendus als de hoogleraar die met emeritaat is.

Ben Van Duppen

postdoc navorser FWO, Universiteit Antwerpen, en winnaar tweede Vlaamse PhD Cup


Dankzij de coaching van Ann zijn mijn artikels vlotter geworden en meer gelezen. Zowel bij populariserende artikels als die voor vakliteratuur denk ik voortdurend na hoe best de piramide om te draaien om de kernboodschap over te brengen. Voor mij was dit echt een eyeopener.